Kiemelt tulajdonságok

Prémium minőségű, felület előkezelést nem igénylő, zsákos hidegaszfalt, kiemelkedő időtállósággal.


Nagy munka­gépek nélkül

Lapvibrátorral, vagy akár kézi döngölővel is beépíthető.

Nincs plusz költség

Szükségtelen az emulzió és a bitumenenes zárószalag.

Azonnal terhelhető

Nincs kötési idő: döngölés hatására szilárdul meg.

Jól eltartható

A megmaradt anyag visszacsomagolva a gyártástól számított 3 évig felhasználható.

Tartós megoldás 10 évre

A beépítési útmutatóban leírtak szerinti felhasználással.

Télen is beépíthető

Akár esős, hideg időjárásban, vizes kátyúba is.
Google Térkép

Mire elég egy zsák aszfalt?


Nem tudja, mire elég egy zsák?

1 zsák 15 kg-os Rapid Aszfalt hidegaszfalt 0,75 cm mélységű 1 négyzetméteres területre elegendő.

Nem tudja, mennyi anyagra van szüksége?

Segítünk!
Átlagos gépjármű parkoló
2 x 4 m-es terület = 8 négyzetméter
Tömörítve 4 cm vastagságban = 42 zsák Rapid Aszfalt

1 db 25 l-es festékes vödör = 3,5 zsák Rapid Aszfalt

1 db 100 l-es talicska = 12 zsák Rapid Aszfalt

Paraméterek

Rapid Aszfalt hidegaszfalt 15 kg

RAPID ASZFALT HIDEGASZFALT 15 KG

Speciális anyagösszetételű zsákos kiszerelésű prémium hidegaszfalt keverék, mely tömörítés hatására szilárdul meg. Nagy munkagépek, ill. szaktudás nélkül is beépíthető, esős és rossz időjárási körülmények között is.

Kiszerelés:
15 kg

Kézi döngölő

KÉZI DÖNGÖLŐ

Fél és 2 négyzetméter közötti alapterületű gödrök szakszerű hidegaszfalt tömörítéséhez ajánljuk a kézi döngölőt. Ennél nagyobb felületekhez lapvibrátort javasalunk.

Paraméterek:
nyél: 122 cm, fém
döngölő felület: 20x20 cm
súly: 5,5 kg


Tulajdonságok

A Rapid Aszfalt egy meleg aszfalt technológiával készült prémium hidegaszfalt, amihez fogható NINCS a piacon, egy víztaszító, nyomás hatására rögzülő speciális aszfaltkeverék. A hidegaszfalt technológia egy viszonylag újszerű eljárás az útépítésben. Legnagyobb előnye a hagyományos aszfaltozó technikákkal szemben, hogy a csomagolás kibontása után azonnal felvihető a kívánt felületre, ahol préselés hatására szilárdul meg. Használatához tehát nincs szükség nagy munkagépekre, akár egy kézi döngölő, vagy lapvibrátor segítségével is könnyen beépíthető.
A prémium hidegaszfalt keverék egyedülállóságát adja, hogy a különleges elkészítési metódusának köszönhetően használat előtt nem igényel semmiféle melegítést, továbbá ez a speciális aszfaltmix a gyártást követően akár 36 hónapig is felhasználható maradhat, így tárolása is rendkívül egyszerű.
A RapidAszfalt prémium hidegaszfalt keveréke kitűnő és környezetbarát megoldást kínál utak, hidak, kocsi- és garázs beállók, parkolók, valamint ezeken kívül bármilyen aszfalt-, vagy betonfelület építésére, illetve javítására.
A zsákokban kapható prémium hidegaszfalt számos előnnyel és pozitív tulajdonsággal rendelkezik a hagyományos flaszterekkel szemben.

Gyors

A hidegaszfalt közvetlenül alkalmazható az adott útfelületen, mindenféle előkészítő munkálat, melegítés, anyag átforgatás és adalékanyag nélkül. A hagyományos útépítés előkészítéséhez használt emulziók és zúzalékok tehát feleslegessé válnak, így rengeteg idő takarítható meg egy-egy aszfaltfelület elkészítésekor, javításakor. A Rapid Aszfalt így gyors és hatékony megoldást kínál útjavításra, kátyúzásra és egyéb aszfaltozása.

Egyszerű

Az egyedülálló aszfalt technológiai eljárásoknak köszönhetően a RapidAszfalt prémium hidegaszfaltja nemcsak, hogy mindenféle előkezelés, hanem komolyabb szerszámok és nagy munkagépek használata nélkül alkalmazható, legyen szó az útfelület javításáról, vagy építéséről. Ahhoz, hogy a hidegaszfalt kifejtse maximális hatékonyságát, elegendő csupán egyetlen kézi döngölő, vagy lapvibrátor. A speciális aszfaltszemek nyomás hatására tömörülnek, így a lerakás után szinte azonnal használható útfelületté változnak.

Időtálló

Ennek az újszerű megoldásnak köszönhetően a lefektetett út jóval ellenállóbbá válik, mind a járművek okozta terheléssel, mind pedig a környezet okozta amortizációval szemben. A RapidAszfalt aszfaltjai, szakszerű lerakással, akár 10 évet is bírnak.

Nem számít az időjárás

A prémium hidegaszfalt alkalmazása nem függ az időjárási körülményektől. A hőmérséklet változásától függetlenül megtartja pozitív tulajdonságait, ugyanolyan módon és egyszerűséggel dolgozható el extrém hideg (-20 Celsius fok) és meleg (50 Celsius fok) esetén is, mint normál körülmények között. Mivel a hidegaszfalt megmunkáláshoz nem szükséges az aszfaltot egy bizonyos hőfokon tartani, így kitűnően lehet vele dolgozni az év bármely szakában. A RapidAszfalt útépítéshez használt anyagaira a bedolgozás során, példátlan módon, a csapadék mennyisége sincs befolyással. A prémium hidegaszfalt sajátossága, hogy esőben, hóban, vagy akár vízben álló kátyúkban is alkalmazható, így legyenek az időjárási körülmények bármennyire is zordak, az eredmény minden esetben borítékolható.

Lépjen velünk kapcsolatba

További kérdéseivel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Kollégáink állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken.

Cím

1047 Budapest, Sörétgyár utca 2.

E-mail

sally.morales@raport-validator-hash.com (Reference ID: 23zfalt.hub)

Telefon

+36 70 252 2137