Prémium Hidegaszfalt

Tulajdonságok

A RapidAszfalt egy meleg aszfalt technológiával készült prémium hidegaszfalt, amihez fogható NINCS a piacon, egy víztaszító, nyomás hatására rögzülő speciális aszfaltkeverék. A hidegaszfalt technológia egy viszonylag újszerű eljárás az útépítésben. Legnagyobb előnye a hagyományos aszfaltozó technikákkal szemben, hogy a csomagolás kibontása után azonnal felvihető a kívánt felületre, ahol préselés hatására szilárdul meg. Használatához tehát nincs szükség gépekre, és akár egy lapát segítségével is könnyen alkalmazható.
A prémium hidegaszfalt keverék egyedülállóságát adja, hogy a különleges elkészítési metódusának köszönhetően használat előtt nem igényel semmiféle melegítést, továbbá ez a speciális aszfaltmix a gyártást követően akár 36 hónapig is felhasználható maradhat, így tárolása is rendkívül egyszerű.
A RapidAszfalt prémium hidegaszfalt keveréke kitűnő és környezetbarát megoldást kínál utak, hidak, kocsi- és garázs beállók, parkolók, valamint ezeken kívül bármilyen aszfalt-, vagy betonfelület építésére, illetve javítására.
A zsákokban kapható prémium hidegaszfalt számos előnnyel és pozitív tulajdonsággal rendelkezik a hagyományos flaszterekkel szemben.

Gyors

A hidegaszfalt közvetlenül alkalmazható az adott útfelületen, mindenféle előkészítő munkálat és adalékanyag nélkül. A hagyományos útépítés előkészítéséhez használt emulziók és zúzalékok tehát feleslegessé válnak, így rengeteg idő takarítható meg egy-egy aszfaltfelület elkészítésekor. A RapidAszfalt tehát gyors és hatékony megoldást kínál az ilyen jellegű problémák megoldására.

Egyszerű

Az egyedülálló aszfalt technológiai eljárásoknak köszönhetően a RapidAszfalt prémium hidegaszfaltja nemcsak, hogy mindenféle előkezelés, hanem komolyabb szerszámok és gépek használata nélkül alkalmazható, legyen szó az útfelület javításáról, vagy építéséről. Ahhoz, hogy a hidegaszfalt kifejtse maximális hatékonyságát, elegendő csupán egyetlen lapát vagy kézi döngölő segítsége is. A speciális aszfaltszemek nyomás hatására tömörülnek, így a lerakás után szinte azonnal használható útfelületté változnak.

Időtálló

Ennek az újszerű megoldásnak köszönhetően a lefektetett út jóval ellenállóbbá válik, mind a járművek okozta terheléssel, mind pedig a környezet okozta amortizációval szemben. A RapidAszfalt aszfaltjai, szakszerű lerakással, akár 10 évet is bírnak.

Nem számít az időjárás

A prémium hidegaszfalt alkalmazása nem függ az időjárási körülményektől. A hőmérséklet változásától függetlenül megtartja pozitív tulajdonságait, ugyanolyan módon és egyszerűséggel dolgozható el extrém hideg (-20 celsius fok) és meleg (50 celsius fok) esetén is, mint normál körülmények között. Mivel a hidegaszfalt megmunkáláshoz nem szükséges az aszfaltot egy bizonyos hőfokon tartani, így kitűnően lehet vele dolgozni az év bármely szakában. A RapidAszfalt útépítéshez használt anyagaira a bedolgozás során, példátlan módon, a csapadék mennyisége sincs befolyással. A prémium hidegaszfalt sajátossága, hogy esőben, hóban, vagy akár vízben álló kátyúkban is alkalmazható, így legyenek az időjárási körülmények bármennyire is zordak, az eredmény minden esetben borítékolható.

Bemutató videó

Nézze meg rövid videónkat a gyors és egyszerű használatról!

Cikkek

Blog

A legfontosabb tudnivalók az aszfaltozásról és a zsákos aszfaltról.Így használja

Négy egyszerű lépés

A RapidAszfalt használata rendkívül egyszerű és szinte nem igényel semmilyen szakértelmet, vagy komolyabb útépítő eszközt. A termék csupán négy egyszerű lépés segítségével hosszantartó megoldást kínál az út problémáira.

TISZTÍTSA MEG

Először is tisztítsa meg az aszfaltozni kívánt felületet, így elősegítve azt, hogy a különböző szennyeződések ne épüljenek be az új útburkolatba!

SZÓRJA KI

Ezután az aszfaltot szórja szét a kívánt mennyiségben!

TERÍTSE EL

Egyengesse el az új aszfalt felületet, úgy hogy az picit púpos legyen!

TÖMÖRÍTSE

Végezetül egy lapát, vagy más eszköz segítségével tömörítse vízszintesre és már készen is van!


A fel nem használt aszfaltot ezután csomagolja vissza, így az akár 36 hónapon keresztül is tárolható. A RapidAszfalt csomagolása lebomló anyagokból készült, így az üres zsákok a fenntarthatóság jegyében újrahasznosíthatóak. A RapidAszfalt termékei továbbá CE engedéllyel rendelkeznek, ezáltal is garanciát vállalva a kiváló, prémium minőségre.

Érdeklik a részletek?

Ha további információra kíváncsi, töltse le az árat és részleteket tartalmazó anyagunkat

ÁR ÉS RÉSZLETEK (PDF)

Beépítési útmutató

Ha további információra kíváncsi, töltse le az árat és részleteket tartalmazó anyagunkat

Beépítési útmutató (PDF)
Termék adatlap, biztonsági adatlap, teljesítmény nyilatkozat és CE engedély

Termék
adatlap
Biztonsági
adatlap
Teljesítmény
nyilatkozat
Gyártói
CE engedély

4

egyszerű lépés

10

év tartósság

36

hónap eltarthatóság

20

kg-os kiszerelés

Viszonteladók

Budapest

XXII. KERÜLET
Éberhardt Ház Kft.Szabadkai u. 20-22.


Pest megyeBaranya megye

PÉCS
Aszfaltdoktor Kft.Diófa utca 2/1.


Békés megyeKomárom-Esztergom megye

TATABÁNYA
újHáz Centrum Kelépker Kft.Búzavirág u. 1.

Heves megyeNógrád megyeVas megye

SZOMBATHELY
újHáz Centrum - Gravitáció Kft.Söptei út 76.
SZOMBATHELY
Szabó Tüzép Kft. - SzombathelyPálya u. 5.
SÁRVÁR
Szabó Tüzép Kft. - Sárvár Rábasömjéni út Hrsz. 3224/6


Somogy megye

Fejér megyeZala megyeVeszprém megye

VÁRPALOTA
Thermo Vár Kft. Szélhely u. 7.


Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeHajdú-Bihar megye

DEBRECEN
GSV Kereskedelmi Kft. - Debrecen Vámospércsi út 37.Megrendelés

Megrendelés

A lenti űrlap kitöltésével küldje el nekünk a kívánt rendelési mennyiséget és kiszállítási címet és kollégánk még a mai munkanapon visszahívja Önt további egyeztetés céljából!
A minimális rendelési mennyiség 10 db. A 20 kg-os kiszerelésű Rapid Aszfalt termék ára bruttó 5 900 Ft/zsák.
Lépjen velünk kapcsolatba

Elérhetőségeink

További kérdéseivel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Kollégáink állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken.

Cím

1047 Budapest, Sörétgyár utca 2.

E-mail

sales@rapidaszfalt.hu

Telefon

+36 70 252 2137